Merle's World / Valitsin Mian Mimagon kotisivujen pohjalta muitten joukosta. Vähän jännitti, koska ala, millä toimin ja mille piti tehdä kotisivut, logo, käyntikortit, jne, on taiteellinen ja todella vähän tunnettu täällä Suomessa. Mia oli kuitenkin todella ystävällinen ja avulias. Käytiin asiat läpi, hän perehtyi asiaan ja teki ehdotuksia. Isot kiitokset sinulle, Mia! Olen toistuvasti saanut kehuja hienoista kotisivuista. Käyntikorttien, leimojen ja muun markkinointimateriaalien tilaaminen oli sinun avulla helppoa ja vaivatonta. Ja erityinen kiitos siitä, että todella kuuntelit toiveita, perehdyit asiaan ja kaiken siitä pohjalta teit ehdotuksia muutoksiin ja toimintoihin. Varma lämmin suositus Mimagolle!!!
Merles World logo, official version 2 colours
Merle Soolo
Merle's World
ElämysTeeri Oy / Yhteistyö sujui aivan äärettömän hyvin. Ehdotuksia ja palautetta kuunneltiin tarkalla korvalla ja tehtiin korjaukset juuri oikeaan suuntaan. Homma toimi todella ripeästi ja lopputulos oli jokaisen osion kohdalla juuri sitä mitä tavoiteltiin! Sähköpostista lainattua: "...Laitoin kaikki meidän sun tekemät jutut tänään tiskille vieriviereen ja mietin, että ei kellään muulla ole tällasia. Näitä on ilo jakaa! 🙂 Todellakin suosittelen mielelläni eteenpäin kaikille, joilla on
 vähänkään tarvetta graafisille jutuille. Ei mitään muuta kuin hyvää
 sanottavaa kaikesta. 🙂 "
Satu Tähkäaho
ElämysTeeri
WeSpeakGay / Mian kanssa suunnittelimme yhdessä Suomen ensimmäisen sateenkaarimatkailijan kartan. Tuntui kuin olisin työskennellyt kollegan kanssa. Yhteistyö oli saumatonta, rehellistä ja joustavaa. Itse olen joskus suurpiirteinen ja hätäinen. Mia oli täsmällisyydessään ja järjestelmällisyydessään loistava graafikko, projektin vetäjä ja yhteistyökumppani, joka piti aikatauluista kiinni ja rauhoitti tilannetta tarvittaessa. Suosittelen.
We Spak Gay logo, official
Hannu Medina
WeSpeakGay
Balanceria tilitoimisto / Sain yritystoimintaani uutta puhtia tyylikkään logon myötä. Mimago hoiti logon suunnittelun nopealla aikataululla ja ammattimaisesti. Teetin heillä myös käyntikortit, joita on nyt ilo jaella asiakkaille. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Suosittelen kaikille Miaa ja Mimagoa!
Riia Ahvonen
Balanceria
Marja Kari / Mia suunnitteli ja taittoi ensikonserttiini "Mielen pimeät puolet" markkinointimateriaalit (julisteet, flyerit) sekä ohjelmalehtisen. Sain tyylikkään ja konsertin teemaan sopivan visuaalisen ilmeen, josta tuli myös hyvää palautetta. Samoja pohjia pystyttiin käyttämään myös konsertin myöhemmässä uusintaesityksissä päivitetyllä sisällöllä. Yhteinen visio löytyi luonnoksilla, yhteistyö sujui mukavasti ja homma hoitui jouhevasti ja aikataulussa. Suosittelen lämpimästi!
Marja Kari
Sopraano
Pilates Kirsi Oinonen / Yhteistyömme Mimagon Mian kanssa alkoi kesällä 2018, kun pyysin Miaa suunnittelemaan ja tekemään nettisivut yritykselleni Pilates Kirsi Oinoselle. Mia osasi hyvin lukea ajatuksiani ja ymmärsi nopeasti visioni nettisivujen ulkoasusta, sisällöstä ym. Pääsimme helposti yhteisymmärrykseen monista keskeisistä asioista. Mia osasi myös antaa minulle asiakkaan näkökulmasta ehdotuksia ja vinkkejä muun muassa sivujen sisällön ja rakenteen suhteen. Halusin itse olla erittäin tarkka nettisivuille tulevasta materiaalista ja esim. tekstin oikeinkirjoitusasusta. Mialla oli mahtavan kärsivällinen ja kannustava asenne koko ajan, vaikka itse viilasin tekstiä moneen kertaan. Viestittely puolin ja toisin sujui erittäin jouhevasti ja helposti. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Sivuistani tuli kauniit ja kutsuvat.
Kirsi Oinonen
Pilates Kirsi Oinonen
CR Creations / Mia Immonen teki yritykselleni CR CREATIONSille nettisivut. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen minulla oli hyvin luottavainen olo. Mia oli valmistautunut erittäin hyvin tapaamiseen. Hän toi mukanaan materiaalia (ehdotuksia paperilla) jonka avulla sain hyvin kiinni siitä mitä hän oli ajatellut sivujen suhteen. Hän osasi myös todella hyvin kertoa minulle mitä minun tarvitsi tehdä (tekstit, kuvien valitsemiset) sekä miten. Mikä teksteissä on tärkeintä ja millaisia kuvia kannattaa valita. Hän osasi loistavasti kuunnella minua ja ajatuksiani siitä mitä toivoin sivuilta. Hän ymmärsi esimerkiksi todella nopeasti millaista värimaailmaa etsin ja mikä yritykseni imago on. Hän kuunteli tarkkaan ehdotukseni nettisivujen rakenteesta ja toteutti sen tyylikkäästi. Tärkeintä oli se että hän sai minut ajattelemaan rohkeasti; hän auttoi minua toimimaan luovasti (maalasin itse alasivujen kuvat, aloitin Youtube-kanavan teon…) ja hän sai minut innostumaan omista tulevista nettisivuistani. Se, että minua kuunneltiin ja rohkaistiin olemaan itsekin aktiivinen oli todella tärkeää. On hienoa huomata että on oikeasti itsekin osa nettisivujen rakentamisprosessia ja että se on yhteistyötä. Kommunikaation kautta mahdollistuu paras lopputulos joka miellyttää kaikkia osapuolia. Mia on hyvin monipuolinen ja luova ja pidän siitä että pystyin luottamaan häneen kaikessa. Logon suunnittelu ja toteutus, värimaailman suunnittelu, nettisivujen muoto ja rakentaminen sekä tukeminen siinä mitä minun piti tehdä itse… Pidän siitä että Mian kanssa voin luottaa siihen että saan koko paketin yhdestä paikasta. Helppoa ja tehokasta. Mian ammattimaisuus on ilmiömäistä. Hänen työn jälkensä on ensiluokkaista ja moitteetonta ja hänen kommunikaatiotaitonsa asiakkaan kanssa on loistavaa. Alusta asti Mia on ollut tarkka aikataulujen suhteen ja olen äärimmäisen tyytyväinen siihen että aikataulut pitivät. Se on luottamusta herättävää ja suosittelisin Mian ammattitaitoa kenelle tahansa joka tarvitsee tätä palvelua. Tulen varmasti itsekin luottamaan Mian ammattitaitoon tulevaisuudessakin.
CRC_logo_pinkki
Christa Renwall
CR Creations
Aina Voi / Mia Immonen on luonut minulle upeat Internet-sivustot joista olen ollut kiitollinen ja ylpeä. Mia on kuunnellut toiveitani suunnittelussa ja oivalsi heti mitä sivuilta haluan ja mikä tunne olisi hyvä sivujen suhteen. Mia on antanut upeasti oman ammattimaisen osaamisen käyttöön ja luovuuden, joka hänellä on vahva, näkyviin sivujen teossa. Sivujen luomisessa ja toimeenpanossa muutokset ovat tapahtuneet luontevasti, jos tarve on vaatinut. Mia on reagoinut nopeasti muutoksiin ja tarpeisiin näin asiakkaan näkökulmasta. Hän on luotettava, ammattitaitoinen ja herättää vastuuntunnollaan sekä aikataulun pitävyydellä turvallisuutta ja tukea asiakkaalle. Olen saanut erittäin paljon kehuja hienoista sivuista. Mielelläni suosittelen käyttämään Mian osaamista nettisivujen suunnitteluun, luomiseen ja toteuttamiseen. Olen kiitettävän verran tyytyväinen hänen kanssaan työskentelyyn.
aina_voi_logo_pyöreä
Irene Nordström
Aina Voi