Distence Oy:n tuote – Condence

Distence Oy tilasi uudelle tuotekokonaisuudelleen markkinointipaketin. Tuote Condence lanseerattiin syksyllä 2019. Distence Oy tarjoaa älyteknologiaa ja softaa teollisuuden laitteisiin. Condence tuotepaketti huomaa teollisuuden käyttämissä laitteissa ja koneissa nopeasti mahdolliset vikatilanteet ja ilmoittaa niistä ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtua. Eli Condence auttaa samalla säilyttämään teollisuuden laitteissa pidemmän elinkaaren ja toimintavalmiuden.

Markkinointikokonaisuus sisältää mm. tässä esitellyt osiot: logo + lisälogo, käyntikortit, verkkosivustot, Condis-hahmon sekä verkkosivustoille tehtyjä infografiikoita. Lisäksi osa messumateriaalista, kuten: tuote-esite ja RollUp.

Verkkosivustot on esitelty erikseen myös omassa osiossaan eli WordPress-sivustot.

Condencen tarina elää jatkuvasti, joten lisämateriaalia päivitetään nähtäväksi sitä mukaa kuin sitä syntyy.

Mimago on uusinut myös Distencen sivuston visun sekä tehdyt useampia infografiikoita sivustolle. Työn tuloksia näkyvissä Distencen sivustoilla.

Tässä suorat linkit sivustoille:

distence.fi

condence.io

Condence - Maximising Machine Health
Visuaalisen markkinoinnin kokonaisuus

Condence Logot

Condencen logon kuvallinen osuus viittaa kameleonttiin. Kameleontti symboloi tuotteen/palvelun muokkautuvuutta, monimuotoisuutta. Condencesta lisää heidän omilla verkkosivustoillaan.

Käyntikortit

Condis-hahmo

Condencelle luotiin myös Condis-hahmo, eli kameleontti joka esiintyy logossa, käyntikorteissa, nettisivustolla jne. Hahmosta tehty myös ns. flat-versiot.

Condence sivustot

Infografiikkaa

Esite

RollUp

Bannereita