Vihanneksia ja marjoja

Yksi asiakastyö liittyi vihannes- ja marja-aiheisiin kuvituksiin, jotka tilattiin asiakkaan (Ruokavirasto) omiin julkaisuihin sekä sähköiseen viestintään että printtiin. Aiheet tulivat asiakkaalta ja maalasin kuvat akvarelleilla. Nämä ohessa olevat kuvat ovat nähtävissä Ruokaviraston (ent. Evira) / Metsä- ja Maatalousministeriön julkaisuissa keväästä 2018 lähtien.

Lähtökohtana oli se että kuvissa olevat vihannekset ja marjat olisivat hyvin realistisia ja luonnonmukaisia. Tällöin ne toimivat mallina mm. lapsille, jotka eivät ole koskaan nähneet vaikkapa kyssäkaalia tai eri värisiä porkkanoita.

Alla kuvattuna:

  • Mustikat
  • Parsakaali ja kukkakaali
  • Porkkanat
  • Kyssäkaali

Muita tilaustöitä

Aikataulujen salliessa otan mielelläni myös yksityishenkilöiltä tilaustöitä vastaan. Kaikki käsin tekeminen eli piirtäminen ja maalaaminen on tervetullutta lepoa tietokoneen ääreltä ja samalla se pitää yllä käden ja silmän yhteistyön taitoja, eli vahvistaa taiteen tekemisen luovaa puolta.

Tässä joitakin lahjaksi tehtyjä tilaustöitä. Lisää julkistetaan myöhemmin päivitysten yhteydessä. Materiaaleina on käytetty mm. akvarelleja, lyijykynää, kiinalaista tussia ja akryylivärejä.

Jos haluat tilata minulta maalauksen tai piirroksen, niin ota yhteyttä! Toteutan sinulle toiveittesi mukaisen työn haluamallasi materiaalilla.