Logo on yrityksen tärkein tunnusmerkki

Tällä sivulla on esitetty joitakin Mimagon tekemiä yritysten logoja

Logo on jokaisen yrityksen tärkein tunnusmerkki. Se kertoo aina jotain yrityksen luonteesta ja kuvaa myös samalla hieman yrityksen omistajaa. Logo toimii siten tavallaan yrityksen kasvoina. Siksi siihen kannattaa panostaa ja miettiä tarkkaan, mitä sillä halutaan ilmaista.
Logot ovat on tarkkaan mietittyjä ja omansa näköisiksi luotuja, juuri jokaisen asiakkaan palvelun luonteen, tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Mukana on myös Mimagon logo, jossa nimen yllä leijuva sulka symboloi mm. luovuutta ja vapautta.

Muita laajempia asiakastöiden esimerkkejä löytyy alasivuilta, kuten esim. yritysten markkinointikokonaisuudet, WordPress-sivustot, kuvitukset jne.

HR-verstas

HR-verstas logo kuuluu espoolaiselle konsultti palveluja tarjoavalle yritykselle. Logosta on kaiken kaikkiaan 6 erilaista versiota kolmella eri värillä. Varsinainen virallinen logo on vihreä-valkoinen.

Loihdi – mielen maisema

Loihdi on uusi rekisteröity tuotemerkki. Loihdi kuuluu Mimagon palveluihin ja uusi konkreettinen tuote on lanseerattu keväällä 2021. Logoa käytetään vain mustana tai valkoisena.

Loihdi logo, musta

Veda Ink

Veda Ink – logo kuuluu Turussa toimivalle tatuointi-yritykselle. Veda Ink-yrityksen alla on tarjolla myös taidetta, josta esimerkkejä mm. loihdi.fi -sivuston kuvagalleriassa.

Merle's World

Merle’s World – logo kuuluu Helsingissä toimivalle taiteilijalle.
Logosta on lukuisia värivaihtoehtoja, mutta pääsääntöisesti tästä logosta käytetään kulta-violetti yhdistelmää.

ElämysTeeri Oy

ElämysTeeri Oy –logo ja pyöreä lisälogo

Logon alkuperäisen kuvan on piirtänyt toinen tekijä.  Logo on muokattu ja rakennettu uudelleen vektorigrafiikkaohjelmalla piirretystä ja maalatusta versiosta lopulliseen käytettävään ja digitaaliseen muotoon. Logosta on multicolor-version lisäksi tehty 5 muuta väriversiota. Tässä esimerkkinä niistä 2.

Toinen pienempi pyöreä logo on suunniteltu uutena ja saman henkisenä toimimaan suuremman logon rinnalle.
Logosta on tehty 5 eri väriversiota. Pyöreästä logosta on painettu mm. myös tarroja. Nämä logot ovat osa suurempaa markkinointikokonaisuutta, joista mallit omassa osiossaan Elämysteeri alasivulla.

Tässä suora linkki Elämysteeri nettisivustolle.

Annukka

Annukka Laitinen – Logo Annukka

Condence

Condence -logo tehtiin samaan tyyliin kuin Distencen logo. Condence on Distence Oy:n erillinen palvelutuote ja kuuluu siten Distencen perheeseen. Ohessa myös Distencen logosta malli, joka on luotu toisen graafikon toimesta aiemmin.

Tässä suora linkki Condence.io nettisivustolle.

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä ”Gekko”-logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

Balanceria Oy

Ohessa mallina virallinen tilitoimisto Balanceria Oy:n logo sekä pyöreä lisälogo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

WallesWeb

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

Be Celebrated – Not Just Accepted

Hannu Medina / WeSpeakGay – Logo / Be Celebrated – Not Just Accepted

Gay Travel Finland ja We Speak Gay – logot sekä blogin Life of 2 Men-logo. Näistä tehtiin yhdistelmä, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa, sähköpostikirjeissä jne.

CR Creations

Christa Renvall – Logo CR Creations

MPKY

MPKY – Logon uudelleen muokkaus

Maanpuolustuskurssiyhdistyksen vanha tarkoilla heraldisilla säännöillä suunniteltu logo on muokattu ja rakennettu kokonaan uudelleen vektorigrafiikkaohjelmalla käyttökelpoiseen muotoonsa sekä printtituotteita että sähköistä mediaa varten. Vanhassa logossa vaikeuksia aiheutti monimutkaisen rakenteen aiheuttamat ongelmat mm. logon värien vaihtamisessa ja oikeanlaisen digitaalisen muodon puuttumisessa.

Logo tehtiin yhteistyössä graafikko Riikka Haahdin kanssa siten, että hän valvoi logon muodon heraldisia sääntöjä ja vastasi muotokielestä siten että vanha malli säilytettiin mahdollisimman hyvin, vaikka logosta muokattiinkin ja rakennettiin teknisesti ihan uusi versio. Mimago on hoitanut kokonaan teknisen toteutuksen puolen eli vektorigrafiikkaohjelmalla logon uudelleen luonnin ja siitä luodut kaikki eri väriversiot.

Logosta on tässä ensin vanha malli ja siitä muokattu uusi versio, josta ohessa mallina 3 värivaihtoehtoa.

MPKY – Uusi logomalli

Mimago

 

Mimagon logo, 2 versiota

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

Mimagon logo, pyöreä, official.