Mimagon uutisia ja uusia tuulia 2021

Mimagon sivustoja on päivitetty ja muokkailtu uudelleen tämän vuoden aikana. Sivustolle on lisätty uusia asiakastilauksia ja lisää päivitetään sitä mukaa kun aikaa löytyy. Tämä ennakoi myös ensi vuonna 2021 uuden palvelun tulemista. Mimago tulee lanseeraamaan aivan uuden tuotteen ihan kaikkien saataville, näin aluksi ainakin pääkaupunkiseudulla. Uudesta tuotteesta ilmoitellaan ensi kevään aikana. Ole siis kuulolla. LOIHDI…Continue reading Mimagon uutisia ja uusia tuulia 2021

Lisää suuria markkinointikokonaisuuksia!

Vuoden 2019 aikana on tehty paljon Distence Oy:n markkinointimateriaalin eteen ja niistä kooste tulee Mimagon sivustolle esille pian. Yksi suuri osa Distencen perheeseen syntyi tänä syksynä, eli heidän tuotteensa Condence. Siitä markkinointikokonaisuudesta on työnäytteitä juuri nyt esillä! Tässä yksi pieni osa siitä myös, eli Condencen Condis-hahmo 😉 Katso tästä linkistä lisää, mitä kaikkea kokonaisuuteen kuuluu:…Continue reading Lisää suuria markkinointikokonaisuuksia!

Työniloa!

Onpa ihanaa tehdä sitä mitä rakastaa! Mimago on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja töitäkin ollut riittävästi. Lisää otan vastaan niin paljon kuin vain pystyn ja aina töitä pystyy myös aikatauluttamaan tarpeiden mukaan. Käy kurkistamassa Asiakastyöt-sivua, sinne on tullut jotain uutta. Lisää tulee kun vain ehdin sinne lisää kiireiltä laittamaan. Myös asiakkaiden nettisivuosastolle on tulossa uutta. Siitä…Continue reading Työniloa!