Uusia asiakastöitä!

Uutta materiaalia sivustolla Tervetuloa katsomaan päivitettyä Mimagon sivustoa! Tällä hetkellä sinne on lisätty: Susanna Wahl official-sivuston esittely CIL Suomen tilaama Kyösti Mäkimattilan CD-paketti Valituille Paloille Metsä- ja Maatalousministeriölle kuvitetut ruoka-aiheiset kuvat Paljon uutta ja mielenkiintoista on vielä tulossa lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua tällä sivustolla sekä facebookissa!   Tässä suorat linkit:   Susanna Wahl official – sivusto…Continue reading Uusia asiakastöitä!

Uusia Tuulia!

On aika astua uudelle polulle ja suunnata katse tulevaisuuteen! Olen perustamassa juuri omaa yritystäni keskittyen mm. graafiseen suunnitteluun ja kuvituksiin. Tästä tulee lisäinfoa näillä sivustoilla myöhemmin tänä keväänä 2017. Jännittäviä aikoja siis tiedossa! Mikäli sinulla on jo tiedossa töitä joihin tarvitset graafista apua niin ota rohkeasti yhteyttä! Seuraa ja jaa:

Tervetuloa!

Portti visuaaliseen maailmaani on nyt auki!   Viimeinkin sain oman Portfolioni siihen kuntoon että sitä voi jo esitelläkin. Päivitän tietoja sitä mukaa kun aikatauluiltani ehdin. Lämpimästi tervetuloa selailemaan ja tutustumaan! Jos haluat tietää lisää graafisesta suunnittelusta ja töistäni niin ota rohkeasti yhteyttä. Seuraa ja jaa: