Referenssejä

ElämysTeeri Oy

Yhteistyö sujui aivan äärettömän hyvin. Ehdotuksia ja palautetta kuunneltiin tarkalla korvalla ja tehtiin korjaukset juuri oikeaan suuntaan. Homma toimi todella ripeästi ja lopputulos oli jokaisen osion kohdalla juuri sitä mitä tavoiteltiin!

Sähköpostista lainattua: ”…Laitoin kaikki meidän sun tekemät jutut tänään tiskille vieriviereen ja mietin, että ei kellään muulla ole tällasia. Näitä on ilo jakaa! 🙂 Todellakin suosittelen mielelläni eteenpäin kaikille, joilla on
 vähänkään tarvetta graafisille jutuille. Ei mitään muuta kuin hyvää
 sanottavaa kaikesta. 🙂 ”

Satu Tähkäaho / Elämysteeri

 

Balanceria tilitoimisto

Sain yritystoimintaani uutta puhtia tyylikkään logon myötä. Mimago hoiti logon suunnittelun nopealla aikataululla ja ammattimaisesti. Teetin heillä myös käyntikortit, joita on nyt ilo jaella asiakkaille. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Suosittelen kaikille Miaa ja Mimagoa!

Riia Ahvonen / Balanceria

 

Marja Kari

Mia suunnitteli ja taittoi ensikonserttiini ”Mielen pimeät puolet” markkinointimateriaalit (julisteet, flyerit) sekä ohjelmalehtisen. Sain tyylikkään ja konsertin teemaan sopivan visuaalisen ilmeen, josta tuli myös hyvää palautetta. Samoja pohjia pystyttiin käyttämään myös konsertin myöhemmässä uusintaesityksissä päivitetyllä sisällöllä. Yhteinen visio löytyi luonnoksilla, yhteistyö sujui mukavasti ja homma hoitui jouhevasti ja aikataulussa. Suosittelen lämpimästi!

Marja Kari, laulaja

 

Pilates Kirsi Oinonen

Yhteistyömme Mimagon Mian kanssa alkoi kesällä 2018, kun pyysin Miaa suunnittelemaan ja tekemään nettisivut yritykselleni Pilates Kirsi Oinoselle. Mia osasi hyvin lukea ajatuksiani ja ymmärsi nopeasti visioni nettisivujen ulkoasusta, sisällöstä ym. Pääsimme helposti yhteisymmärrykseen monista keskeisistä asioista.  Mia osasi myös antaa minulle asiakkaan näkökulmasta ehdotuksia ja vinkkejä muun muassa sivujen sisällön ja rakenteen suhteen.

Halusin itse olla erittäin tarkka nettisivuille tulevasta materiaalista ja esim. tekstin oikeinkirjoitusasusta. Mialla oli mahtavan kärsivällinen ja kannustava asenne koko ajan, vaikka itse viilasin tekstiä moneen kertaan. Viestittely puolin ja toisin sujui erittäin jouhevasti ja helposti. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Sivuistani tuli kauniit ja kutsuvat.

Kirsi Oinonen / Pilates Kirsi Oinonen

 

CR Creations

Mia Immonen teki yritykselleni CR CREATIONSille nettisivut.

Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen minulla oli hyvin luottavainen olo. Mia oli valmistautunut erittäin hyvin tapaamiseen. Hän toi mukanaan materiaalia (ehdotuksia paperilla) jonka avulla sain hyvin kiinni siitä mitä hän oli ajatellut sivujen suhteen. Hän osasi myös todella hyvin kertoa minulle mitä minun tarvitsi tehdä (tekstit, kuvien valitsemiset) sekä miten. Mikä teksteissä on tärkeintä ja millaisia kuvia kannattaa valita. Hän osasi loistavasti kuunnella minua ja ajatuksiani siitä mitä toivoin sivuilta. Hän ymmärsi esimerkiksi todella nopeasti millaista värimaailmaa etsin ja mikä yritykseni imago on. Hän kuunteli tarkkaan ehdotukseni nettisivujen rakenteesta ja toteutti sen tyylikkäästi.

Tärkeintä oli se että hän sai minut ajattelemaan rohkeasti; hän auttoi minua toimimaan luovasti (maalasin itse alasivujen kuvat, aloitin Youtube-kanavan teon…) ja hän sai minut innostumaan omista tulevista nettisivuistani. Se, että minua kuunneltiin ja rohkaistiin olemaan itsekin aktiivinen oli todella tärkeää. On hienoa huomata että on oikeasti itsekin osa nettisivujen rakentamisprosessia ja että se on yhteistyötä. Kommunikaation kautta mahdollistuu paras lopputulos joka miellyttää kaikkia osapuolia.

Mia on hyvin monipuolinen ja luova ja pidän siitä että pystyin luottamaan häneen kaikessa. Logon suunnittelu ja toteutus, värimaailman suunnittelu, nettisivujen muoto ja rakentaminen sekä tukeminen siinä mitä minun piti tehdä itse… Pidän siitä että Mian kanssa voin luottaa siihen että saan koko paketin yhdestä paikasta. Helppoa ja tehokasta.

Mian ammattimaisuus on ilmiömäistä. Hänen työn jälkensä on ensiluokkaista ja moitteetonta ja hänen kommunikaatiotaitonsa asiakkaan kanssa on loistavaa. Alusta asti Mia on ollut tarkka aikataulujen suhteen ja olen äärimmäisen tyytyväinen siihen että aikataulut pitivät. Se on luottamusta herättävää ja suosittelisin Mian ammattitaitoa kenelle tahansa joka tarvitsee tätä palvelua. Tulen varmasti itsekin luottamaan Mian ammattitaitoon tulevaisuudessakin.

Christa Renwall / CR CREATIONS

 

Aina Voi

Mia Immonen on luonut minulle upeat Internet-sivustot joista olen ollut kiitollinen ja ylpeä. Mia on kuunnellut toiveitani suunnittelussa ja oivalsi heti mitä sivuilta haluan ja mikä tunne olisi hyvä sivujen suhteen.

Mia on antanut upeasti oman ammattimaisen osaamisen käyttöön ja luovuuden, joka hänellä on vahva, näkyviin sivujen teossa. Sivujen luomisessa ja toimeenpanossa muutokset ovat tapahtuneet luontevasti, jos tarve on vaatinut. Mia on reagoinut nopeasti muutoksiin ja tarpeisiin näin asiakkaan näkökulmasta. Hän on luotettava, ammattitaitoinen ja herättää vastuuntunnollaan sekä aikataulun pitävyydellä turvallisuutta ja tukea asiakkaalle.

Olen saanut erittäin paljon kehuja hienoista sivuista. Mielelläni suosittelen käyttämään Mian osaamista nettisivujen suunnitteluun, luomiseen ja toteuttamiseen. Olen kiitettävän verran tyytyväinen hänen kanssaan työskentelyyn.

Irene Nordström / Aina Voi