You are currently viewing Suuria markkinointikokonaisuuksia vuonna 2019

Suuria markkinointikokonaisuuksia vuonna 2019

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

 

Vuosi 2019 on ollut Mimagolla superkiireistä aikaa. Niin kiireistä että päivitykset tehdyistä töistä tulevatkin hieman jälkijunassa. Sanontahan kuuluu: ”Suutarin lapsella ei ole kenkiä”, joten niin siinä jälleen kävi.

Tässä ensin maistiaisia, mitä on saatu aikaan. Lisää uusia töitä tulee esille hyvin pian! 🙂


we speak gay - logo official
  • Hannu Medinan kanssa on tehty markkinointimateriaalia pitkin vuotta sekä liittyen We Speak Gay– yhteisön ja Gay Travel Finland– HLGBTIQ-matkailukonseptin visuaaliseen markkinointiin. Suurin kokonaisuus oli Gay Travel Finland-kartta, joka on parhaillaan jaossa ympäri Helsinkiä ja Turkua sekä muuallakin Suomessa, Tamperetta ja Lappia myöten.
gay travel finland - logo official
  • Tässä alla suora linkki, josta pääsee tutustumaan karttaan kera muiden materiaalien sekä linkit WSG -ja GTF -sivustoille!

Markkinointikokonaisuus – WSG / GTF


  • Uutena ASIAKASTÖITÄ-sivulla on myös WallesWeb-logo. Käyntikortit tulevat esille myöhemmin.
  • Sivulla on esillä myös Distence Oy:n uudistetut käyntikortit.

Asiakastöitä – Logoja ja käyntikortteja + muuta markkinointimateriaalia


Distencen markkinointimateriaalia tulee esille hiukan myöhemmin. Heidän kanssaan on vuoden ajan tehty paljon kaikkea, joten Mimagon sivuille tulee niistä vain osa esille. Distencen ja heidän tuotteensa Condencen Markkinointikokonaisuudesta tulee infoa siis myöhemmin lisää! Tässä yksi pieni osa siitä myös, eli Condencen Condis-hahmo 😉


Tule ihmeessä katsomaan Mimagon sivustoille mitä on saatu aikaan ja ota yhteyttä jos herää kysymyksiä jossa minä voisin kenties auttaa sinua oman yrityksesi markkinoinnissa.


Oikein hyvää syksyn jatkoa kaikille!
Menestystä ja onnistumisia itse kullekin! 🙂