Logot ja käyntikortit

Logo on yrityksen tärkein tunnusmerkki

Tällä sivulla on esitetty joitakin Mimagon tekemiä yritysten logoja sekä käyntikortteja.

Logo on jokaisen yrityksen tärkein tunnusmerkki. Se kertoo aina jotain yrityksen luonteesta ja kuvaa myös samalla hieman yrityksen omistajaa. Logo toimii tavallaan yrityksen kasvoina. Siksi siihen kannattaa panostaa ja miettiä tarkkaan, mitä sillä halutaan ilmaista.
Logot ovat on tarkkaan mietittyjä ja omansa näköisiksi luotuja, juuri jokaisen asiakkaan palvelun luonteen, tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Sivulla on esimerkkejä myös käyntikorteista, jotka logon tavoin kuvaavat yrityksen palvelua tai tuotetta.

Mukana on myös Mimagon logo, jossa nimen yllä leijuva sulka symboloi mm. luovuutta ja vapautta.

Muita laajempia asiakastöiden esimerkkejä löytyy alasivuilta, kuten esim. yritysten markkinointikokonaisuudet, nettisivustot, kuvitukset ja levyjen kannet ja taitot.

Logoja

 

Loihdi – mielen maisema – Logo

Loihdi on uusi rekisteröity tuotemerkki. Loihdi kuuluu Mimagon palveluihin ja uusi konkreettinen tuote lanseerataan keväällä 2021. Logoa käytetään vain mustana tai valkoisena.

 

Veda Ink, Veda Ink – Logo

Veda Ink – logo kuuluu Turussa toimivalle tatuointi-yritykselle. Veda Ink-yrityksen alla on tarjolla myös taidetta, josta esimerkkejä mm. tulevan Loihdi-sivuston kuva-galleriassa.

 

ElämysTeeri Oy – Porttilogo ja pyöreä logo

Porttilogon alkuperäisen kuvan on piirtänyt  toinen tekijä. Tämä ElämysTeeri Oy:n varsinainen pääasiallinen Portti-logo on siten muokattu ja rakennettu uudelleen vektorigrafiikkaohjelmalla piirretystä ja maalatusta versiosta lopulliseen käytettävään ja digitaaliseen muotoon. Logosta on multicolor-version lisäksi tehty 5 muuta väriversiota. Tässä esimerkkinä niistä 2.

Toinen eli pienempi pyöreä logo on suunniteltu uutena ja saman henkisenä toimimaan suuremman logon rinnalle.
Logosta on tehty 5 eri väriversiota. Pyöreästä logosta on painettu mm. myös tarroja. Nämä logot ovat siten osa suurempaa markkinointikokonaisuutta, joista mallit omassa osiossaan Elämysteeri alasivulla.

Tässä suora linkki Elämysteeri nettisivustolle.

 

Annukka Laitinen – Logo Annukka

 

 

Condence – Logo

Condence -logo tehtiin samaan tyyliin kuin Distencen logo. Condence on Distence Oy:n erillinen palvelutuote ja kuuluu siten Distencen perheeseen. Ohessa myös Distencen logosta malli, joka on luotu toisen graafikon toimesta aiemmin.

Tässä suora linkki Condence.io nettisivustolle.

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä ”Gekko”-logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

 

Balanceria Oy, tilitoimisto – Logo

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

 

WallesWeb – Logo

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

Hannu Medina / WeSpeakGay – Logo / Be Celebrated – Not Just Accepted

Gay Travel Finland ja We Speak Gay – logot sekä blogin Life of 2 Men-logo. Näistä tehtiin yhdistelmä, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa, sähköpostikirjeissä jne.

Christa Renvall – Logo CR Creations

 

MPKY – Logon uudelleen muokkaus

Maanpuolustuskurssiyhdistyksen vanha tarkoilla heraldisilla säännöillä suunniteltu logo on muokattu ja rakennettu kokonaan uudelleen vektorigrafiikkaohjelmalla käyttökelpoiseen muotoonsa sekä printtituotteita että sähköistä mediaa varten. Vanhassa logossa vaikeuksia aiheutti monimutkaisen rakenteen aiheuttamat ongelmat mm. logon värien vaihtamisessa ja oikeanlaisen digitaalisen muodon puuttumisessa.

Logo tehtiin yhteistyössä graafikko Riikka Haahdin kanssa siten että hän valvoi logon muodon heraldisia sääntöjä ja vastasi muotokielestä siten että vanha malli säilytettiin mahdollisimman hyvin, vaikka logosta muokattiinkin ja rakennettiin teknisesti ihan uusi versio. Mimago on hoitanut kokonaan teknisen toteutuksen puolen eli vektorigrafiikkaohjelmalla logon uudelleen luonnin ja siitä luodut kaikki eri väriversiot.

Logosta on tässä ensin vanha malli ja siitä muokattu uusi versio, josta ohessa mallina 3 värivaihtoehtoa.

MPKY – Uusi logomalli

 

Mimago – Mimagon logo, 2 versiota

Ohessa mallina varsinainen logo sekä pyöreä logo, jota käytetään mm. sosiaalisessa mediassa.

Käyntikortteja

ElämysTeeri Oy

Condence (kuuluu osaksi Distence Oy:ta)

Distence Oy

Balanceria Oy

Carla Rindell

Mimago